Η ιστορία

Το ίδιο όραμα, η ίδια ποιότητα εδώ και δεκαετίες...

Η εταιρεία NONDEX color ιδρύθηκε το 1978 από τον Δαγκόπουλο Επαμεινώνδα, έναν ανήσυχο επιχειρηματία, ο οποίος είχε αφιερώσει ένα μεγάλο μέρος της ζωής του στην τέχνη και το χρώμα. Συνεχίζει να λειτουργεί μέχρι και σήμερα στη βιομηχανική περιοχή της Σίνδου Θεσσαλονίκης, ως μονάδα παραγωγής  χρωμάτων, με κύριο στόχο να προσφέρει υψηλής ποιότητας προϊόντα με άριστη τεχνική υποστήριξη.

Μετά από αυτήν την μακρά και επιτυχημένη πορεία στην Ελλάδα, έχει επεκταθεί και στις χώρες των Βαλκανίων και της Ευρωπαικής αγοράς. Με την τήρηση των βασικών αρχών, παρέχει πάντα σε σύντομο χρόνο παράδοσης, προϊόντα υψηλής ποιότητας σε ασυναγώνιστες τιμές.

Σκοπός της NONDEX color, είναι να ενημερώνεται όλο το χρόνο για τις τεχνολογικές εξελίξεις στην εθνική αγορά, έτσι ώστε να είναι σε θέση να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των επαγγελματιών και ιδιωτών.

Φωτογραφικό υλικό

Στίς φωτογραφίες βλέπουμε  τα πρώτα μηχανήματα παραγωγής χρώματων και τις πρώτες συσκευασίες προϊόντων της NONDEX color. Τα προϊόντα της NONDEX color αποτέλεσαν συνώνυμο καινοτομίας και ποιότητας της εποχής τους.

Είστε επαγγελματίας επικοινωνήστε μαζί μας για τον νέο κατάλογο χονδρικής της NONDEX color. . Μάθετε περισσότερα

Οδηγός ΒαψίματοςΜάθετε πως να βάψετε ένα δωμάτιο, με επαγγελματικά αποτελέσματα με αυτόν τον οδηγό βήμα-προς-βήμα. . Δείτε τον